Friday, January 21, 2011

My Video suda Upload!

orait u guys, skg jam menunjukkan pkul 4.22am bertarikh 21january 2011...!

the moment that I've been waiting for, video lagu ciptaan aku sendiri iaitu Kenangan Kita ....  skg ini suda berada di laman web Youtube! .... oh yeahhhhh!

 so harap korang semua dpt hayati lagu ni dgn ape2 saja situasi.... hopefully lagu ni boleh menjadi pengubat rindu korg utk seseorang yg special ... pffftttt =P .... jyeahhhh hehe  .... so I dedicate this song to all of my friends, rakan2 seperjuangan aku ketika di kolej lame iaitu KPTM, Bangi.... korg igt lg x aku? huhu ... also not to forget membe2 PLKN Kem Kg Baru, Lumut, Perak siri6/2009
and also all my schoolmates di SMKS19, Shah Alam and also SMK SULTAN ISMAIL, Kota Bharu.... and last but not least this song i made for my Wonderwoman i miss u lahh eventhough kite da x contact sgt skg..... i buat lagu ni khas utk u =>


so aku malas na bebel panjang ni lirik lagu aku and the video also, ENJOYS PEEPS!


KENANGAN KITA

Di pagi hari kau buat ku rasa Happy.
Dikala kau ada di sisi,
Kau juga mmberi memori,
Bila kau dan aku disini,

Whoaaa, jangan kau lupa kenangan kita,
Whoaaa, jangan kau lupa disaat ku bersama mu
Whoaaa jangan kau lupakan aku.

Kau selalu berada disampingku
Tak kira masa dan waktu
Kau juga tempat ku mengadu
Kau sabar melayan karenah ku

Whoaaa, jangan kau lupa kenangan kita,

Whoaaa, jangan kau lupa disaat ku bersama mu
Jangan kau lupa Kenangan Kita

dinasihatan supaya anda dgr lagu ni melalui earphone or speaker.... coz ade yg ckp suare aku x jelas hehe :P


3 comments:

Kyra Hasman said...

Di pagi hari kau buat ku rasa Happy.
Dikala kau ada di sisi,
Kau juga mmberi memori,
Bila kau dan aku disini,

Whoaaa, jangan kau lupa kenangan kita,
Whoaaa, jangan kau lupa disaat ku bersama mu
Whoaaa jangan kau lupakan aku.

Kau selalu berada disampingku
Tak kira masa dan waktu
Kau juga tempat ku mengadu
Kau sabar melayan karenah ku

Whoaaa, jangan kau lupa kenangan kita,
Whoaaa, jangan kau lupa disaat ku bersama mu
Jangan kau lupa Kenangan Kita

*** I LOIKE SO MUCH :)

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

awwwww thx kyra ;)

A.B.U said...

nice try