Tuesday, February 1, 2011

berKarok day with them

alhamduillah semalam aku g kolej na bratur kt admin x rmai orang, i think x rmai org sbb semua buat cuti sendiri... yg da balek kampung tu cnfrm2 duk seminggu kan? so thatts y kt kolej semalam aman je setel jadual pon rilek je

in this 4th semester, aku ade 5 subjek yg sudah berdaftar... that is News Writing, Reporting, Effective speaking, The study of film and Photojournalism!.... jyeahhhhhh sume ni subjek2 yg best pluss AWESOME! haha cant wait to learn it.

after da setel jadual ... aku , fara, nana, meor and ana g makan dlu kt eon, then borak2 la plan nak kemana..... Since aku ade baucer rm50 utk karoke dorg pon AGREE la nak berKAROK! jyeahhhh

then we went  Red Box kt Sogo...... smpai kt kaunter je akak tu kate x bole pulak gune baucer Rm50 tuh sbb its public eve coz hari keesokkannya Hari Wilayah kan ... so kitorg msok kne cas biase la yg student kne....... but then ana x bwk plak die pnye student ID.... so klu x bwk ID tu kne cas rm20 ...... die plak x ckup duit .... so aku and the geng pon cam pakat2 la kire2 dlu tong2  last2 dapat cover gak hehee..... aku x kesa, bagi aku klu sorg mmbe susah yg laen pon kne susah gak..... bile da dpt tolong selesaikan masalah bru bleh enjoy sama2....... Alhamdulillah we managed to deal with the situation.......

so kitorg pon berKAROK la berjam2........ but then bole plak tersempak ngn lecturer JOURNALISM ktorg dats is SIR ISKANDAR!!! yg berada di bilik sebelah kitorg haha.... boleh plak terKANTOI ekk..... pstu die pon mule la time aku duk nyanyi die sebuk2 kacau2.... ishhh ape la sir! x de FEEL ar klu sir ade HAHA *lek ekk Sir , saya just bergurau2 je ;)

so we had fun la time karok tuh.... nana siap bwk DSLR die so ktorg pon bergambar sakan laa hehee...... time2 karok pon sempat lagi bergambar..... macam2  pose dah bagi pfffftttttt =P

So semalam best la enjoy ngn korg....... susah2 pon last2 we enjoy rite guys? ... jyeahhh

time balek tu, da mule menguap2........ da la umh kt shah alam , mmg lame gak la nak smpai..... sebaik wt smntara waktu ni ana tggal kt Shah alam , so nek tren Komuter skali ngn die...... atleast ade la teman na borak2 ni ..... borak2 smpai la ktorg tiba di destinasi yg hendak ditujui..... huhu

 *Ana u jangan pindah tmpt laen la, after this i balek sorg2 boring jek! heheee =P

ok2 ...... tu je la post utk kali ni........ nt klu fara da upload gmbr ke FB...... aku kn upload msok blog skali insyallah ok guys?

<3

1 comment:

Anastasia Azlan said...

hahahaha ! memang fun !