Saturday, February 19, 2011

HAPPY :0 :) :D

lupakan kisah lama, mulakan story baru

*tibe2 ayat tu kua dlm pale aku haha

anyway aku ade cite HOT nih nak story kt org, tp wt mase ni kite lekk lekk luuu 

tp...... hurmmmm  aku bagi intro jela ye

Semalam, adalah hari yang HAPPY bagi aku....... 

nak taw sbb ape aku happy?? haaa mesti ade ape2 kan??? hehee x pe laa aku mls na cite wt mse ni.... skg aku just nak luahkan bhwa aku happy! :D

4 comments:

kaka perawan said...

haha . sweetnya blog kau man . aww aww

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

manis2 je kan? hahaha

WARTAWAN KIKIE said...

Owh i faham sgt entry u yg niy...

man said "i'm so happy"....itu je luahan dya...dya nk xshare lg lah...dya nak lek2 lu...hurmmmm

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

hahahah ni bukan happy2 perli taw ni happy betol ok kikie

when its "official" i'll update new post ok :)

wait n see hehe