Friday, July 15, 2011

aku dapat pemetik guitar HUJAN punyee dowhhh haha

cite nye macam ni , seorang sahabat saya nama beliau Faraa.. baru2 ni die pergi Gig dkt I-city shah alam .... so band hujan pon ade pergi sane ... and aku x tahu la kan cmne die leh dpt pick gitar ni dr band tu... sbb 2 hari lepas ... time aku nga lepak dkt basement kolej, die suro aku dtg kt meja die...... so aku g laa kan.... then die na bg something kt aku ..... skali tgk2 pick guitar HUJAN punyee maaa haha awesome dowhhh! style gk pick tuhhh nak tgk ta? haa nahhh
tu diaa... after fara dah bagi pick ni ... sambil2 aku nga online tu, aku buka laa webcam aku and tros amek shot hehe..... anyway faraa thx ar kau bg aku pick ni, walaupun keras gile tp aku akan simpan la mcm kau ckp sblom ni " simpan sbg tanda friendship kita " .... orait i will keep it okay .... thx so much la weh, kawan sampai mati taw! :D
here she is  .... Faraa :)

3 comments:

Faraa Ricci said...

auchh, terharu :') . yeahh, kawan sampai mati :)

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

:))

hakeem kira said...

pehh syiok ! aku mencari tau pick gitar ni . tak ada jumpa pon