Friday, July 15, 2011

attention FACEBOOKERSS and FABIANZZ

aku telah dimaklumkan bahawa ada satu link yg bole buat akaun korang hilang begitu sahaja ... utk keterangan lanjut bace lah ni :

ATTENTION !!!!! PLEASE RE-POST FOR EVERYONE!!THIS NOTICE IS DIRECTED TO EVERYONE WHO HAS A PAGE ON FACEBOOK. IF ANYONE, INCLUDING A FRIEND, SENDS YOU A LINK WITH WORDS "VISIT THE NEW FACEBOOK" DO NOT OPEN! IF YOU OPEN IT YOU CAN SAY GOODBYE TO YOUR PAGE. IT'S A HACKER WHO STEALS YOUR DETAILS AND REMOVES YOU FROM YOUR OWN PAGE. COPY AND SPREAD THE WORD!! ITS BACK . . .


skg ni aku nak korg copy balek ayat atas tu then paste kat status korang, supaya membe2 korg pon x terkena skali ..... aku ade bukti bahwa mmbe aku sndiri da pena jd mangse .... sape ade fb aku tekan la sini ... dari situ korang bleh nampak mangsa telah mmberi komen after beliau sudah terkena ...  haa da tgk bukti? ape lg ? copy laa statement atas tuh!.... SPREAD THE WORD!!!

3 comments:

..hizamirahim.. said...

wah.
siriyes ke ni ?
:B

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

damn serious dude

Joel Leslie said...

mmg x lynlah kalau ada org post benda2 pelik atas wall semua tu :D selamat :D