Sunday, July 17, 2011

Kalau laa my toshie ade triple boot!

what the fish is triple boot? haaa it means, dlm satu laptop or computer ade 3 operating system (os) ..

aku teringin sgt laa nak letak Ubuntu 11.04 and Mac Osx 10.6   dlm toshie aku . Untuk pengetahuan korg toshie tu name comel utk laptop aku. Name aslnye Toshiba la!
tu la laptop aku... Toshiba portege T210 yg beroperasi menggunakan Windows 7.. ni gambar dlm bilik aku, kononnye duk wt assignments kan :P

so by having 3 os in one mini laptop, its kinda awesome laa! mane ade student KLMU buat cmtu aku rase btol x? kalau aku berjaya letak, maybe im the only one student kt kolej tu la yg ade 3 os in 1 laptop ..

x de niat nak menunjuk pon, cume aku rase mmg awesome la if laptop aku ade 3os tu je! haha! .. ce korg tgk video bwh ni, laptop dell mini tu dlm laptop tu da instal 3 os owhhh!! ........ so korg saksikanlah yeee! :)



Triple boot Dell mini 10v from sv on Vimeo.

1 comment:

.: Mr Aril :. said...

pergh...byk os..x slow ke bro!hahahaha..ak pun pakai dua guna dekstop..mmg oke la! ni laptop..bpe byk ram pakai tuwh..haha:)