Saturday, August 6, 2011

last day of Choral speaking

Sepatut nye post ni di update pada malam hari khamis , tp akibat ke-bz-an melanda ketika itu, baru skg ade mase na buat

haaa cite nye begini .... untuk subjek Academic Reading and Writing, final project kitorg kene buat Choral speaking .... alhamdulillah from the beginning we have chosen a topic that is suitable for all of us .. and that is MUSIC ....

aku igt lagi dlu, first time nye klas, aku na msok group korg cm takot gile after korg cakap "nak lg sorang" .... perghhh mmg sepantas kilat aku menawar diri utk join skali , padahal masing2 x knal lg sape aku kann ... hehe

but overall since da kenal korang, its like aku da kenal lame dah, sume nye satu kepala, sume nye baek2, ok2 belake ..... thx coz being my new friends for this semester .. but anyway aku x pena menyesal dpt member cm korang,  group cm korg , coz sume nye beri kerjasama spaye team kite jadi gempak kan? haa suke makk uolsss.... hahah



I will never forget what we have been through together during the process of our achievement for the choral speaking project ...... let this semester be our moments that we will never forget :) sayang korang semua <3

Btw : rase nyesal plak kite x record video kite perform kan? haishhhhh x pe la.. simpan semua itu dlm memori minda kita :)

6 comments:

nuruhuda_329 said...

best kan masuk choral speaking hehehe :)

Nurul Sharmila said...

waah.. cam best jek! xpenah pown try join aktvt nie.. hehe :)

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

mmg best pon .. ni cume pertandingan dlm klas je.... so yeah i think group ktorg lah yg menang pfftt :P

s.u.h.a said...

aku dulu last choral speaking masa sekolah menengah.

Abd Rahman bin Khairuddin Al-Rangkuti said...

haha aku plak time kolej kene buat ... da la x penah ade experience .. but sebaik yg laen ade experience

Syiela O-lala said...

Wahh choral speaking. Bestnya.
Rindu plak zaman sekolah :)